CLEMENS BRIELS (HUUR EN KOOP)
       


HOME

EXPOSITIES

KUNSTWERK VAN DE MAAND

KUNST HUREN

BELEGGEN IN KUNST

WIN EEN KUNSTWERK

KUNSTNIEUWS

INTERESSANTE LINKS

KUNSTENAARS

SCHILDERIJEN

JAKE BADDELEY
FRANS BLEIJI
ADA BREEDVELD
CLEMENS BRIELS
JEFFREY BURGER
PAUL CRITCHLEY
ASTRID ENGELS
OLGA GOUSKOVA
RENE JACOBS
BOB KEMPER
HUUB MIDDELDORP
JAN OBRECHT
WALTER VAN OEL
ANNEKE PEEREBOOM
JOOP POLDER
FLORIAN LA POUTRE
SUSAN RUITER
WOUTER STIPS
JACQUES TANGE
VELIMIR TRNSKI
HENK VAN VESSEM
HENK VIERVEIJZER
EDWIN VOUTE

BEELDEN

WILLEMIEN FRANSEN
CARLA VAN DEN HEUVEL
ANTHON HOORNWEG
FRITS KLOPPERS
DIANE TIMMER
AD TIMMERMANS

ZEEFDRUKKEN & LITHO'S

ADA BREEDVELD
CLEMENS BRIELS
ASTRID ENGELS
ANNEKE PEEREBOOM
SUSAN RUITER
JACQUES TANGE
HENK VAN VESSEM
HENK VIERVEIJZER

FOTOGRAFIE

SJAAK VAN BEEK
JAN LUIJK
ELISE RIJNBERG

KUNST ALS CADEAU

CADEAUTIPS
KUNSTCADEAUBON

 
Nieuw van Rene Jacobs

 

 

2 maanden gratis kunst huren !


Bij een huurcontract van 12 maanden krijgt u 2 maanden gratis extra huur. U huurt aldus 14 maanden maar betaalt voor 12 maanden. Dit komt neer op meer dan 15% korting! Na de huurtermijn kunt u het kunstwerk naar uw eigen keuze retourneren, ruilen of langer huren. Hieronder leest u meer over de mogelijkheid van kunst huren bij Artipico Galerie & Kunstbemiddeling in Schiedam.


Kunst huren voor bedrijven en particulieren, hoe werkt dat ?


DOELSTELLING

Het streven van Artipico Galerie & Kunstbemiddeling is ervoor te zorgen dat kunstwerken in woon en werkruimten een aangenaam werkklimaat scheppen en een plezierige sfeer uitstralen. Door een persoonlijke afstemming met u als opdrachtgever kan een sfeer op maat worden gecreëerd.

DIVERSITEIT IN KUNST

Bij Artipico bestaat de mogelijkheid een groot en gevarieerd aanbod aan kunstwerken van verschillende stijlen en formaten te huren en/of aan te schaffen, zoals schilderijen (olieverf, acryl, gemengde techniek), zeefdrukken, litho's, aquarellen, beeldhouwwerken (brons, hardsteen, graniet, marmer e.d.), fotografie en overige kunstobjecten.


ADVIES OP MAAT / BUDGETBEPALING / KEUZEDAGEN

De kunstwerken of het soort kunstwerken die u aan de hand van onze documentatie en onze websites (onder andere www.artipico.com) kunt bepalen, kunnen door u vrijblijvend worden bezichtigd gedurende ongeveer twee weken (keuzeweken).

Artipico brengt de kunstwerken desgewenst bij u langs op kantoor of aan huis in geheel Nederland en België, zonder kosten.

Formaten en kleuren van de kunstwerken kunnen op uw plaatselijke omgeving (wanden, vloeren, meubilair en verlichting) worden afgestemd. Wij geven u desgewenst onze visie welke kunstwerken recht doen aan de gewenste uitstraling van uw woning of kantoor.

Uiteraard baseren wij de te plaatsen kunstwerken op het door u te bepalen budget. Op deze manier wordt voorkomen dat er een budgetoverschrijding ontstaat.

AANTREKKELIJKE KORTINGEN VOOR ZOWEL HUUR ALS KOOP

Er geldt geen minimale afname voor koop en/of huur van kunstwerken en wij bieden aantrekkelijke kortingen bij huur van meer dan 10 kunstwerken en koop van meer dan 5 kunstwerken.


AANKOOPKORTING BIJ AANKOOP NA EEN HUURPERIODE

Bij aankoop van een door u gehuurd kunstwerk wordt de huurtermijn van de laatste 6 maanden in mindering gebracht op de koopprijs. Deze regeling geldt ook voor werknemers van het betreffende bedrijf of instelling.


GEHEEL VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 2 WEKEN

De huur of koop gaat pas in op het moment dat de uitgekozen kunstwerken (uiteraard in onderling overleg) naar tevredenheid opgehangen of geplaatst zijn. De geselecteerde kunstwerken kunnen geheel vrijblijvend, derhalve zonder enige verdere verplichting, gedurende ongeveer twee weken (keuzeweken) worden bezichtigd. In onderling overleg zijn langere perioden mogelijk.

HUURPERIODE EN HUURPRIJZEN

De contractsduur is in beginsel een kalenderjaar (afwijkende perioden zijn mogelijk) en wordt behoudens opzegging jaarlijks verlengd. Bij langere contractsperioden dan een jaar geven wij een korting op de totale huurprijs.

De huurprijzen bedragen vanaf 6 Euro per maand per kunstwerk, afhankelijk van de waarde van het kunstwerk. Artipico hanteert een goede prijs-kwaliteit verhouding, mede door een goede kostenbeheersing en scherpe prijsafspraken met de deelnemende kunstenaars.

De all-in huurprijs per maand bedraagt 2,5 % van de waarde van het betreffende kunstwerk, inclusief aankoopkorting. Een voorbeeld: u huurt een kunstwerk met een waarde van 1000 EURO voor 150 Euro per 6 maanden. Wilt u het kunstwerk na de afloop van de huurtermijn aanschaffen, dan betaalt u de oorspronkelijk koopprijs minus de reeds betaalde huur van 150 Euro, u betaalt dus ook na 6 maanden huur nooit meer dan de oorspronkelijke koopprijs. Op deze manier kunt u binnen de proefperiode van 6 maanden nagaan of het kunstwerk aan uw wensen voldoet en u bent dus niet meteen aan koop gebonden.

ALL-IN PRIJZEN EN SERVICE

Alle door Artipico Galerie & Kunstbemiddeling berekende huur- en koopprijzen zijn all-in, d.w.z. inclusief:

• Eenmalige transportkosten in geheel Nederland;
Ophangen en bevestigen van de kunstwerken (exclusief materiaal en ophangsystemen);
Vrijblijvende bezichtigingsperiode van ongeveer 2 weken;
Eerste voorkeursrecht tot koop: u krijgt als huurder automatisch het eerste recht van koop op de betreffende kunstwerken, op deze manier is uw eerste keus gegarandeerd;
Aankoopkorting: bij aankoop van een reeds gehuurd kunstwerk wordt de huurtermijn van de laatste 6 maanden in mindering gebracht op de koopprijs. Deze regeling geldt ook voor werknemers van het betreffende bedrijf of instelling;
Advisering over de samenstelling en het beheer van een zakelijke kunstcollectie. Dit houdt tevens in de advisering over fiscale aspecten omtrent kunstbezit en de advisering over welke kunstwerken geschikt zijn voor de langere termijn belegging. Door onze nauwe samenwerking met gerenommeerde fiscalisten en juristen kunnen wij een gedegen advies geven welke situatie voordelig is.

SAMENSTELLING VAN EEN KUNSTCOLLECTIE / KUNSTCADEAUBON

Wij bieden een full service begeleiding bij de samenstelling en het beheer van een zakelijke kunstcollectie en kunnen daardoor onze opdrachtgevers veel werk uit handen nemen. Tevens geven wij advies over welke kunstwerken de corporate image van onze opdrachtgevers optimaal kunnen weergeven.

Tevens kunnen wij u tal van ideeen aandragen omtrent kunstwerken in opdracht, kunstzinnige relatiegeschenken / eindejaarsgeschenken voor het personeel of relaties van de opdrachtgever. Voorts bieden wij voor zowel bedrijven als particulieren een uniek kunstzinnig product: de KunstCadeauBon. Het tegoed (vanaf € 50) kan worden besteed aan zowel huur als koop van allerlei soorten kunstwerken uit de gevarieerde collectie van Galerie Artipico. Het grootste voordeel is dat de ontvanger van de Kunstcadeaubon een kunstwerk zelf kan uitzoeken naar haar of zijn eigen smaak Ook gaan wij desgewenst actief op zoek gaan naar kunstwerken die moeten voldoen aan bepaalde smaken en wensen. Meer informatie over de KunstCadeauBon treft u aan via de knop in het linkermenu van deze website.

Neemt u voor een persoonlijke afspraak bij u op kantoor, aan huis of in onze Galerie in Schiedam contact met ons op:

Artipico Galerie & Kunstbemiddeling
Grote Markt 37 A en 39 A
3111 NH SCHIEDAM
NEDERLAND

Openingstijden galerie / showroom in Schiedam:
Donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30 uur. Tevens op afspraak.

Telefoon: 010-4551561
Telefax: 010-4567012
Email: info@artipico.com (via het vragenformulier)
of Email: info@artipico.com (via uw email-programma)