IMPRESSIE VAN GALERIE ARTIPICO SCHIEDAM

   
       
       Facebook Artipico

instagram Artipico

KUNSTENAARS

SCHILDERIJEN
Ada Breedveld
Clemens Briels
Marjo van der Burgt
Ron van der Ende
Astrid Engels
Jolanda Gerrmann
Sasja Hagens
Rene Jacobs
Elizabeth Koning
Tos Kostermans
Kevin Langedijk
Lolo Loren
Huub Middeldorp
Walter van Oel
Joop Polder
Jef Poldervaart
Susan Ruiter
Seulement Femmes
Wouter Stips
Jacques Tange
Velimir Trnski
Suzanne Tuynman
Herman van Veen
Henk van Vessem
Edwin Voute
Ruud de Wild

BEELDEN
Clemens Briels
Elise Coenen
Florence
Leny Franken
Willemien Fransen
Carla van den Heuvel
Wilma Hoebee
Anthon Hoornweg
Frits Kloppers
Kasper Kuckelkorn
Nimrod Messeg
Ron Moret
Frans van Straaten
Diane Timmer
Ton Voortman
Diet Wiegman
Judith Wiersema

FOTOGRAFIE
Jacco Breedveld
Seulement Femmes
Herman van Gestel
Elizabeth Koning
Lolo Loren
Jan Luijk
Ronald Schmets
Isabell Schulz
Sue Vincent Peters
Jef Poldervaart


HOME
KUNSTVEILING
Artipico Exclusive Collection
Impressie Galerie
EXPOSITIE AGENDA
Win een kunstwerk
NieuwsbriefCONTACT
ADRES / OPENINGSTIJDEN
ROUTEBESCHRIJVING Artipico Galerie, Kunstuitleen en Advies
Uniek in service

Edwin Voute

Galerie Schiedam Artipico

Herman van Gestel
 
 

Grote Markt in Schiedam

Galerie Artipico ligt aan de Grote Markt, met diverse horecagelegenheden zoals Restaurant Stadhuys.

 

De Schie

Achter Galerie Artipico loopt de Schie. Per boot Schiedam verkennen kan met de Rondvaartboten, die vanaf het voorjaar vlakbij Galerie Artipico vertrekken.

 

Expositie Clemens Briels

Galerie Artipico heeft een permanente collectie kunstwerken van Clemens Briels; originele schilderijen, beelden, zeefdrukken, wandborden en glazen objecten.

 

Bronzen stier van Carla van den Heuvel

Galerie Artipico heeft een ruime collectie aan beelden in verschillende materialen, zoals brons, marmer, springstone, graniet en speksteen.

 

Meer dan 200 vierkante meter kunst

Verdeeld over 2 panden biedt Galerie Artipico een ruime collectie kunstwerken. U kunt bij Galerie Artipico kunst kopen, maar ook kunst huren. Ook bieden wij een Kunstkoopregeling, waarbij u het koopbedrag in termijnen kunt spreiden.

 

Jolanda Gerrmann en Arianne Moerman

Galerie Artipico werkt met zowel bekende kunstenaars als beginnende kunstenaars. Beginnende kunstenaars worden begeleid op juridisch en fiscaal gebied, een van de specialiteiten van Galerie Artipico

Galerie Artipico in het historische Schiedam verkoopt en verhuurt kunst aan particulieren en bedrijven. De galerie is gevestigd in een monumentaal pand uit 1650 dat sfeervol is ingericht met verschillende zithoeken, zodat er een goede voorstelling gemaakt kan worden van hoe een werk thuis zou kunnen staan. Eigenaar Edwin Voûte is altijd bezig geweest met kunst. Hij groeide er mee op en tijdens zijn studie Rechten verdiende hij geld door huis aan huis schilderijen uit zijn eigen kunstcollectie en ook zijn eigen schilderijen te verkopen. Zelf verzamelt hij met veel passie al meer dan 25 jaar kunst.

Door kunstliefhebbers, voor kunstliefhebbers


Kunst, verzameld met passie
Van klassieke tot moderne werken, met schilderijen, fotografie en beelden is de kunstcollectie van Artipico zeer uitgebreid. Edwin Voûte handhaaft in zijn galerie echter wel een bepaalde lijn: “We verkopen en verhuren wat wij mooi, spannend en luxe vinden en waar we zelf een goed gevoel bij hebben. Soms raak ik zelfs verliefd op een werk en grijpt het me wanneer het de galerie verlaat, maar het geeft een geweldig gevoel als de klant heel tevreden is. Wij als kunstliefhebbers trekken andere kunstliefhebbers aan. Klanten zijn dan ook vaak onder de indruk van de diversiteit van onze collectie.” De collectie blijft telkens in beweging en wordt regelmatig aangevuld met werken van internationale kunstenaars. Artipico exposeert ook in het buitenland, zoals in Qatar en in Dubai en Abu Dhabi. De kunstgalerie zoekt het tevens dichter bij huis en verkoopt fotografie van de bekende fashion fotograaf Herman van Gestel.

Service, service, service
Uiteraard bent u van harte welkom om Artipico te bezoeken tijdens de openingstijden of op afspraak op een moment dat het u goed uitkomt. Tevens kunt u via www.artipico.com de gehele collectie online bekijken en bestellen. Bij interesse kan een kunstwerk gedurende 2 weken kosteloos en geheel vrijblijvend aan huis of kantoor worden bezichtigd in de Benelux. Ook wanneer u advies wilt over kunst, in combinatie met uw interieur, of over de plek waar u een werk wilt plaatsen dan komt Artipico graag bij u langs. Middels een kunstkoop regeling is gespreide en renteloze betaling van uw aanschaf mogelijk. Over smaak valt niet te twisten, dus indien u iemand wilt verrassen met kunst en u wilt het zekere voor het onzekere nemen dan biedt Artipico’s KunstCadeaubon ongetwijfeld uitkomst.

Art Parties
Service en klantenbinding zijn belangrijk voor de galerie. Wanneer er een nieuwe kunstcollectie is, viert Artipico dat graag met haar klanten middels een Art Party, een paar keer per jaar. Dit najaar viert Artipico haar 10-jarig bestaan en dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Indien u wilt worden uitgenodigd voor het feest, de speciale kunstveiling of één van de andere Art Parties en u wilt op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van de galerie dan kunt u een mail sturen naar info@artipico.com.

Artipico Galerie & Kunstuitleen
Grote Markt 39 A & 37 B
3111 NH Schiedam

T: 010-455 15 61 of 06-51 922 582
E: info@artipico.com
W: www.Artipico.com
W: www.HollandArtExhibition.com
FB: Facebook.com/artipico

Openingstijden:
Maandag  Geopend op afspraak
Dinsdag  Geopend op afspraak
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 12:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:30

Tevens is Artipico op afspraak te bezoeken gedurende de gehele week. Proefplaatsingen aan huis of op kantoor kunnen ook ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.
 
 

Voor meer informatie over Galerie Artipico kunt u het onderstaande formulier gebruiken, wij sturen u dan meer informatie en/of een brochure.

 

Wilt u Galerie Artipico bezoeken? Onze openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.30 uur. Tevens zijn wij op afspraak open. U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken en dan nemen wij contact met u op.

De reguliere openingstijden van de Galerie in Schiedam aan de Grote Markt 39A:
donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.30 uur. Tevens op afspraak door de week en 's avonds.

Wilt u onze exposities niet missen en altijd een persoonlijke uitnodiging ontvangen? Ook hiervoor kunt u onderstaand formulier gebruiken:

Naam:
M   V
Bedrijf:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail:
Telefoon:
Telefax:

Opmerkingen / Vragen:
 
 

 

GALERIE ARTIPICO SCHIEDAM
Grote Markt 39A
3111 NH SCHIEDAM
THE NETHERLANDS

Tel. +31(0)10 - 455 15 61 / +31(0)6-51 922 582. Fax +31(0)10-456 70 12.
Email: info@artipico.com